Szerző: Ligeti Gábor » 2020.04.05. 22:19
Nekünk 68% lett a pontszámunk, főleg azért mert túl kritikus vagyok, másrészt "békeidőben" sincs jól szabályozva a takarítás (sem az eljárások, sem az ellenőrzés módja): most is 1 hónap késében vagyunk a megfelelő protokollok alkalmazásában. Mindenre van valami a felkészülési tervben, de nem vagyok biztos, hogy valóban működnének-e ezek a tervek. Nagyon nagy vélemény különbség van a cégen belül, mi a fertőtlenítő takarítás. Az elfogadott protokoll szerint egy ködösítés nem az. Megpróbálom Ritz Tibor protokollját bevezettetni, ahol ez lehetséges: a termelési környezetben nagyon nehéz, óriási terület, nagyon tagolt felületek stb.. Az irodai környezet egyszerűbb.
Minden esetre megragadom az alkalmat, hogy kitöltessem a COVID koordinációért felelős kollégáimmal is, jó gondolatébresztő, és rámutat a felkészülés hiányosságaira is. Nálunk a szervezet március eleje óta riadókészültségben van, at anyavállalat ajánlásai szerint vezetjük be a megelőző és ellenintézkedéseket. Főleg az olasz és spanyol gyáraink "jó gyakorlata" hasznos.
Valaki előttem írta, hogy az értékelés túl általános, szerintem is az, de arra ott vannak a szabadon definiálható pontok, azzal testre szabható.
Ligeti Gábor